Full rulle.....

Igår hade vi ju besök av min härliga vän Mikaela och hennes son Liam, det var en helt underbar dag. Mikaela hade köpt med sig frukostbullar som vi åt. Efter frukosten så gick vi ut i det underbart fina vädret. Solen sken, det blåste knappt , snön låg fin på marken och havet glittrade. Kan man få det bättre?!

Att ha vänner på besök är helt underbart, särkilt de som har barn. Man förstår sig på varandra, man tar det som det kommer. Igår åt vi inte lunch samtidigt ens, Ella ville  äta precis då, men som Mickan sa, man tar det som det kommer, man känner sig inte stressad. Det är så skönt.

                         

Mikaela och hennes sambo Andreas har bestämt sig för att flytta till större. Igår va vi och tittade på lägenhet till dom.
Eventuellt blir det så att vi blir grannar vilket känns helt underbart. Tänk så mpngaspontana filmkvällar man kan ha, härliga promenader, fisketurer för männen och champagne i solstolar för kvinnorna :-) Livet är bra härligt!!

Vårt lilla(lilla och lillla) projekt här hemma är snart i hamn. Vill vänta att gå ut med det hela innan allt är klappat och klart och alla papper är skrivna, men snart kommer det. Vi är i full gång att planera en massa. Lite stressigt är det men men, under press jobbar man som bäst, iallafall jag :-)

Idag har min man tagit ledigt, skönt eftersom han va borta så mycket förra veckan.
 Så vi ska köra till V hamnen och mysa med en latte och en mysig promenad i det fina vädret.
Sen är det hem till vardagen igen och fortsätta med vårt lilla projekt.

Kram på er i det härliga vinterlandskapet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0