Prinsessans nya "kläder"

Vår dag har varit supermysig! Solen lös med sin frånvaro men det var mysigt ändå. Vi gick en promenad med, skönt fast det inte va sol.
 


Hittade en supermysig barnklädesbutik i V hamnen "Lucky little me" som säljer super mysiga barnkläder fån tex. Mini aA Ture, Katvig, Ida T, Småfolk och Hummel. Kan verkligen rekommendera er som bor i närheten att ta er en tur dit.

                

Sen blev det ett besök på Bauhouse, skulle titta på lilte fönsterbräden, hatthyllor, förvaring m.m. Slutade med att vi letade som tokar efter hatthyllor och hittade en gräslig som såg ut att vara hämtad från 70-talet. Inget napp där inte. Men vi hittade fina brädor som vi ska göra fönsterbräden av.

Eftersom SOVA ligger granne så blev det även en visit där. Vi tittade på sönggavel till vår säng. Jag hade gärna velat ha en i trä, en vit. Men min man vill gärna ha den gaveln som hör till vår säng. Vi har en Carpe Diem Kornö, granit grå. Så det blir en sådan tygklädd. Den är superfin och mysig. Tittade även på en stokke stol till lillan, men det får bli lite senare när hon är större.
Det blev iallafall nya sängkläder till Ella, från HIMLA. Vi har ett set redan till henne ett grått. Deras sängkläder är verkligen att rekommendera, så mjuka och sköna!

      

Måste även Ellas fina rosa Uggs, som hon fick av Liam igår. Så söta så man nästan vill ha ett par själv.



Nu ska jag förbereda maten. Ikväll blir det baconlindad kyckling, coleslaw och vitlösbröd.

KRAM

Kommentarer
Postat av: Hemma hos Katta

Gud vilka söta miniuggs, i rosa också =)



Ha en fortsatt bra kväll! Kram /Katta

2009-02-18 @ 18:20:06
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Å, vilken mysig dag ni haft och vilka fina saker ni funnit. Själv har jag tänkt övertyga mannen om att måla vår gavel vit men vi får se måste ju låta honom vara med på ett hörn också ;) kanske får det bli utpressning ;) Tjänster och gentjänster. Tänkte höra om vi får komma och måtta i er lägenhet sedan om vi skulle få kontraktet? Finns inte hatthylla? Jag glömde typ titta allt. KRAMAR!

2009-02-18 @ 19:32:02
URL: http://bebisfabriken.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Titta in på emmasideer världens finaste skyltar. Sånna kanske vi kunde måla själv? =)

2009-02-18 @ 19:39:25
URL: http://bebisfabriken.blogg.se/
Postat av: Mikaela

På tisdagen ska vi tyvärr till körskolan men på fredagen är vi fria om du menar den 27/2? =) Vi kan ju se hur mkt de e ni vill ha hjälp med om vi ska ordna me barnvakt eller inte. Pizza låter super. Godnatt kramar!

2009-02-19 @ 00:05:52
URL: http://bebisfabriken.blogg.se/
Postat av: erics mamma

Men vilka otroligt söta lakan!!! Vill ha sådana till min egen säng. Och blå-vita till Eric. Hoppas ert sovrum blir superfint. Bamsekram M

2009-02-19 @ 07:47:32
URL: http://www.lill-buddha.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0